Billede

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få fældet et træ?

Prisen varierer og afhænger af opgavens omfang og træets placering. Svalgaard Træ & Stub ApS kommer derfor ud og besigtiger opgaven gratis, så du kan få et fast og uforpligtende pris på din opgave.

Vi yder altid en ærlig og professionel service til konkurrencedygtige priser.

Læs mere om, hvad det koster at få fældet et træ her. 

 

Hvad koster det at stubfræse?

Det er ikke muligt at give en fast pris, da det afhænger af opgavens omfang. Vi kommer derfor ud og besigtiger opgaven gratis, så du får en fast og uforpligtende pris på din opgave.

Hos Svalgaard Træ & Stub ApS får du altid konkurrencedygtige priser, hvor vi yder en ærlig og professionel service.

Kontakt os i dag og få den helt rigtige pris.

 

Hvilke områder dækker I?

Svalgaard Træ & Stub ApS dækker hele Sjælland. Herudover er vi centralt placeret, så vi hurtigst muligt kan komme ud til dig og løse opgaven kvalitetsbevidst og til gode priser.

 

Hvor hurtigt kan I komme ud til opgaven?

Vi kommer og udfører opgaven hurtigst muligt, og når det passer dig.

Kontakt os og hør, hvornår vi kan udføre din opgave.

 

Hvornår er det bedst at fælde et træ?

Det er muligt at fælde træer hele året rundt. Det kan dog være en fordel at fælde træer om vinteren, hvor vandindholdet er lavt. Det lave vandindhold gør, at oprydningsarbejdet bliver lettere, træet kan hurtigere bruges som brænde og det gør det nemmere at skære træet op til tømmer. Uanset årstid sørger vi for at bortskaffe alt grenaffald.

 

Hvorfor er forsikring vigtigt?

Svalgaard Træ & Stub ApS har som professionel virksomhed selvfølgelig en fuld forsikring, som dækker op til 10 mio. kr. Det giver dig som kunde en sikkerhed, da du aldrig vil kunne komme til at betale mere end den aftalte pris, hvis der skulle opstå en skade.

 

Hvad er et uforpligtende tilbud?

Når du kontakter Svalgaard Træ & Stub ApS og får et uforpligtende tilbud, får du en fast pris på din opgave, som du selv kan vælge, om du vil sige ja til. Vi kommer gratis ud og besigtiger opgaven, så du på forhånd ved præcist, hvad du skal betale.

Få et uforpligtende tilbud her.

 

Hvad er haverydning?

Haverydning inkluderer en lang række af forskellige opgaver, men overordnet set er det rydning af uønskede ting i haven og beplantede områder. Har du for eksempel nogle træer, buske, sten, fliser eller hegnspæle, som du gerne vil have fjernet, så klarer Svalgaard Træ & Stub ApS det kvalitetsbevidst og til konkurrencedygtige priser.

Læs mere om alle de forskellige former for haverydningsarbejde, som vi kan løse for dig.

 

Hvad er topkapning?

Topkapning er beskæring i toppen af et træ. Det er en metode, der kan bruges, når det ikke er muligt at fælde hele træet på én gang grundet pladsmangel. Det kan være en farlig opgave, men vi tager alle forholdsregler og har helt styr på sikkerhed og teknik, så du slipper for alt besværet.

Læs mere om beskæring og topkapning af træer her.

 

Hvad er stubfræsning?

Har du en træstub, som du gerne vil have fjernet? Så er stubfræsning den mest skånsomme metode. Ved stubfræsning fræses stubben ned med en maskine, hvilket er med til at frigøre stubben fra rødderne. På den måde kan det område, hvor stubben stod, hurtigt blive pænt.

Læs mere om, hvorfor vi anbefaler stubfræsning til at fjerne en uønsket stub her.

 

Hvor langt ned stubfræser I?

En stubfræser kommer oftest 20-60 cm ned i jorden, hvilket også er med til at frigøre stubben fra rodnettet. Stubfræsning er den mest skånsomme måde at fjerne en stub på, og området er klar til beplantning lige efter.

Her kan du læse mere om stubfræsning.

 

Hvad er flishugning?

Har du noget overskudstræ fra et fældet eller fræset træ? Så kan det være en fordel at lave det om til genanvendeligt flis ved hjælp af flishugning. Har kraftig blæst væltet træer eller knækket store grene, så kan det selvfølgelig også laves om til flis.

Bliv klogere på, hvordan du kan drage fordel at dit træaffald her.

 

Hvad er grenknusning?

Ved større arealer med eksempelvis krat og buskadser, som skal ryddes, kan det være en fordel at anvende en grenknuser. En grenknuser er en større maskine, som uden besvær klarer opgaven hurtigt og effektivt. Grenknusningen efterlader træet i mindre stykker, så området bliver ideelt til nyplantning.

Læs mere om grenknusning er det rigtige valg for dig her.

 

Tager I grenaffaldet med?

Når Svalgaard Træ & Stub ApS har udført træ- og haveservice, tager vi selvfølgelig grenaffaldet med, medmindre du gerne vil beholde det. Vi yder den komplette service, hvor du som kunde slipper for alt besværet.

Vi er selvfølgelig fuldt forsikret!