STUBFRÆSNING

stubfræsning

Professionel og grundig stubfræsning

Få fjernet stubbe og rodnet hurtigt, sikkert og effektivt af Svalgaard Træ & Stub ApS. Vi varetager alle opgaver.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave.

Hos Svalgaard Træ & Stub ApS fjerner vi stubbe og rodnet – nemt og bekvemt

Har du fældet et træ og står tilbage med en irriterende stub på din grund, så kan du trygt ringe til os. Vi har både udstyr og ekspertise til at klare opgaven og kan fjerne stubbe eller hele rodnet, så du kan bruge området til etablering af græsplæne eller beplantning.

 

Hvorfor stubfræsning?

Som en del af din træfældning tilbyder vi at fjerne de rødder og stubbe, som er tilbage efter fældningen. Rodfræsning og stubfræsning udføres med vores egen fræser og er en hurtig og billig måde at komme af med stubbene, så du kan få en flot, jævn græsplæne igen.

Stubfræseren er en mobil maskine, der let kan komme rundt, hvor andre maskiner kommer til kort. Dette gør stubfræsning til en hurtig og effektiv løsning, som efterlader minimal skade i haven. Stubfræseren kan fræse et godt stykke under jordens overflade, hvilket samtidig er med til at frigøre stubben fra rodnettet.

Læs om stubfræsning pris her. 

Skånsom for omgivelserne

Når en stub skal fjernes, er fræsning et godt alternativ til eksempelvis en gravemaskine, som ofte sætter tydelige aftryk på omgivelserne. Dette kan gøre det efterfølgende arbejde med reetablering af arealerne besværligt. Manuel opgravning af stubbe kan i princippet lade sig gøre, men dette er en lang og hård proces, som tærer på kræfterne, og som bestemt ikke er sundt for ryggen.

Stubfræsning kan derimod foretages ganske effektivt og ubesværet med det rette udstyr, og så er det tilmed skånsomt for omgivelserne, så du hurtigt kan komme videre med planerne for din grund. Hvis det er påkrævet, tilbyder vi ligeledes opfyldning med jord, så du står tilbage med et jævnt stykke jord klar til beplantning.

Fra fræsning til flis

Har du fået foretaget en træfældning eller stubfræsning, vil dette naturligt afgive et biprodukt i form af træspåner og flis. Vi rydder naturligvis op efter arbejdet, vi udfører, men vi tilbyder også, at du kan beholde træflisen til brug i haven. Flisen har mange anvendeligheder og kan med fordel bruges til en lang række projekter i haven, særligt hvis beplantning er på tegnebrættet.

Læs mere om anvendelse af flis og flishugning her.

Oplysning om skjulte installationer

Ved stubfræsning og lignende opgaver er det vigtigt, at du oplyser os omkring skjulte installationer inden opgaven påbegyndes. Dette kan være el- og antennekabler, brønddæksler og lignende. Eventuelle skader som opstår på skjulte installationer uden vores kendskab ved opgavens start, dækkes ikke.

Hvis du er i tvivl om dette, i forhold til din opgave, er du velkommen til at kontakte os. 

Svalgaard Træ & Stub ApS – Professionel træpleje og service

Hos Svalgaard Træ & Stub ApS udfører vi kvalitetsbevidst og effektiv træpleje og service. Vi udfører blandt andet træfældning, beskæring og topkapning. Alt arbejde er udført af professionelle fagfolk, der kan rådgive og eksekvere på netop den opgave, du måtte have.

Ring i dag og få en stubfræsning pris eller en samtale om, hvordan vi kan løse din opgave.

 

Vi er selvfølgelig fuldt forsikret!