Billede

PROFESSIONEL TRÆFÆLDNING

Professionel træfældning

 

Få fældet dit træ hurtigt, sikkert og professionelt

Har du et gammelt træ, der står i vejen for sollyset? Skal der omrokeres i haven? Eller har du et dødt træ, som du gerne vil have fjernet? Hos Svalgaard Træ & Stub ApS tilbyder vi professionel træfældning og vi tager os gerne af din opgave uanset størrelsen – til en konkurrencedygtig pris.

 

God service og gratis besigtigelse

Vi er professionelle, vores ansatte er uddannede og vi udfører alle opgaver hurtigt og sikkert, når det passer dig.  

Når du kontakter os med en opgave, kommer vi til dig og besigtiger træet og opgaven uden beregning, for at sætte en fast træfældning pris og give dig et uforpligtende tilbud. Prisen er nemlig afhængig af træets placering og opgavens omfang. På denne måde opstår der ikke unødvendige udgifter, men du får en fast pris, der er tilpasset din opgave. 

Efter vi professionelt og omhyggeligt har fældet dit træ, rydder vi naturligvis op efter os selv, så du slipper for besværet. Hvis du ønsker at beholde træet, fx til brænde eller andet, lader vi det gerne ligge til dig.  

Læs mere om, hvad det koster at få fældet et træ her. 

 

Hvor er dit træ placeret? 

Står dit træ tæt på andre træer, langs husmuren eller et andet ufremkommeligt sted, er det intet problem. Vi har den rette erfaring og det rigtige udstyr til enhver opgave, og sørger selvfølgelig for at have sikkerheden i orden og tage hensyn til omgivelserne. Skulle uheldet være ude, er vi naturligvis fuldt forsikrede, så eventuelle skader kan blive dækket. 

Om du har brug for træfældning Roskilde eller træfældning Sjælland, så kommer vi hurtigst muligt ud til dig. Vi er centralt placerede på Sjælland, så vi nemt kan køre ud til dit træ.  

 

Mere end bare professionel træfældning  

Hvis du er i gang med et større haveprojekt, kan vi også hjælpe med andre opgaver end træfældning. Vores ekspertise dækker nemlig al træpleje og -service, og vi kan tilbyde:  

Vi løser effektivt opgaver inden for træpleje og -service både for private, erhverv og det offentlige. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til, hvordan vi kan løse din opgave.  

 

Kontakt os hvis du ønsker mere information eller for et uforpligtende tilbud

Hos Svalgaard Træ & Stub ApS sidder vi klar til at tage imod din henvendelse og hurtigst muligt komme ud og yde professionel træfældning.  

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

 

Vi er selvfølgelig fuldt forsikret!