Billede

AKUT TRÆFÆLDNING

Akut træfældning

Hurtig udrykning 24 timer i døgnet 

Har du akut behov for træfældning, fjernelse af træer eller lignende? 

Så kontakt Svalgaard Træ & Stub ApS på tlf. 21 20 18 96 på alle tider af døgnet. 

Vi hjælper med akut træfældning af alle slags træer på Sjælland, og rykker hurtigt ud til enhver akut opgave, uanset vind og vejr, hurtigt og effektivt.  

 

Akut træfældning og stormfald 

Vi ser en tendens til, at storme og uvejr bliver kraftigere og voldsommere end tidligere, hvilket ofte medfører akut behov for fældning af træer eller fjernelse af allerede væltede træer. Der kan også være tale om lynnedslag, der får træet til at vælte. Uanset hvilken akut situation du står i, kan du kontakte Svalgaard Træ & Stub ApS 24 timer i døgnet. Vores dygtige og erfarne folk står klar til at håndtere enhver situation effektivt, og vi sørger for at fjerne det væltede træ hurtigt og sikkert. Vi har både lift og kran til at løse alle slags opgaver. 

Vi sørger blandt andet for: 

  • Fældning af træer, som er til fare for omgivelserne 
  • Sikring af områder i stormvejr 
  • Fjernelse af væltede træer og grene 

Tøv ikke med at kontakte os, uanset hvilken akut situation du står i, og få et tilbud, så rykker vi ud til en hurtig træfældning. 

Du kan kontakte os her.

  

Dækker min forsikring væltede træer? 

Hvis der er tale om skade på grund af stormvejr, vil din forsikring typisk dække, men kontakt altid dit forsikringsselskab direkte omkring den pågældende situation, så vil de hjælpe dig. 

  

Vær på forkant 

Når efteråret er på vej, er det altid en god idé at være på forkant med dårligt vejr, tordenvejr og storme. Det kan derfor være hensigtsmæssigt at overveje, om du har nogle træer, som kan risikere at vælte ved kraftig blæst/stormvejr og gøre skade på hus, carport, nabo eller noget helt andet. Ofte opdager man ikke udsatte træer, før det er for sent, så derfor kan det godt betale sig at være tidligt ude for en sikkerheds skyld.  

Er du i tvivl om, hvorvidt du bør få fældet et træ, er du altid velkommen til at kontakte os for rådgivning. Vi kommer gerne ud og besigtiger opgaven gratis og giver vores vurdering af, hvorvidt dit træ kan udgøre en risiko i forbindelse med storm og uvejr. 

  

Mere end bare 24 timers træfældning 

Svalgaard Træ & Stub ApS varetager alle opgaver inden for træpleje og -service: 

Tøv ikke med at kontakte os og få en god pris på netop din opgave. Vi kommer gerne ud og besigtiger din opgave gratis, så du kender den præcise pris på din træfældning.  

  

Kontakt os når som helst 

Svalgaard Træ & Stub ApS står klar til hurtigt og effektiv udrykning på alle tider af døgnet, hvis en akut situation skulle opstå. Du kan derfor altid kontakte vores døgnvagt, hvis du har behov for akut træfældning. 

Find vores kontaktoplysninger her. 

 

 

Vi er selvfølgelig fuldt forsikret!