AKUT TRÆFÆLDNING

Akut træfældning

Hurtig udrykning 24 timer i døgnet

Har du akut behov for træfældning, fjernelse af træer eller lignende?

Så kontakt Svalgaard Træ & Stub ApS på tlf. 21 20 18 96 på alle tider af døgnet.

Vi rykker ud til enhver akut opgave, uanset vind og vejr, hurtigt og effektivt. Vi sørger for akut træfældning Sjælland.

 Akut træfældning og stormfald

Efterårets stormvejr medfører ofte akut behov for fældning af træer eller fjernelse af allerede væltede træer. Uanset hvilken akut situation du står i, kan du kontakte Svalgaard Træ & Stub ApS 24 timer i døgnet. Vores dygtige og erfarne folk står klar til at håndtere enhver situation sikkert og effektivt.

Vi sørger blandt andet for:

  • Fældning af træer, som er til fare for omgivelserne
  • Sikring af områder i stormvejr
  • Fjernelse af væltede træer og grene

Tøv ikke med at kontakte os uanset, hvilken akut situation du står i.

 

Dækker min forsikring væltede træer?

Hvis der er tale om skade på grund af stormvejr, vil din forsikring typisk dække, men kontakt altid dit forsikringsselskab direkte omkring den pågældende situation.

 

Vær på forkant

Når efteråret kommer, er det altid en god ide at være på forkant med det dårlige og blæsende vejr. Det kan derfor være en god ide at overveje, om du har nogle træer, som kan risikere af vælte ved kraftig blæst/stormvejr og gøre skade på hus, carport, nabo eller noget helt andet. Ofte opdager man ikke udsatte træer, før det er for sent, så derfor er det altid en god ide at være på forkant.

Er du I tvivl om, hvorvidt du bør få fældet et træ, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud og besigtiger opgaven gratis og give vores vurdering af, hvorvidt dit træ kan udgøre en risiko i forbindelse med storm.

 

Mere end bare 24 timers træfældning

Svalgaard Træ & Stub ApS varetager alle opgaver inden for træpleje og -service:

Tøv ikke med at kontakte os og få en god pris på netop din opgave. Vi kommer gerne ud og besigtiger din opgave gratis, så du ved præcis, hvad din opgave kommer til at koste.

 

Kontakt os når som helst

Svalgaard Træ & Stub ApS står klar til hurtigt og effektiv udrykning på alle tider af døgnet, hvis en akut situation skulle opstå. Du kan derfor altid kontakte os, hvis du har behov for hurtig træfældning døgnvagt.

Find vores kontaktoplysninger her.

Vi er selvfølgelig fuldt forsikret!