GRENKNUSNING

grenknusning

Effektiv og professionel grenknusning

Hos Svalgaard Træ & Stub ApS har vi både maskinerne og ekspertisen til at kunne udføre professionel grenknusning efter dit behov.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave.

Skal du have udvidet dit areal? Svalgaard Træ & Stub ApS' grenknuser klarer opgaven, hurtigt og effektivt

Skal du have fjernet et læhegn eller et større tæt bevokset område, så kræver det typisk større maskiner end hvad de fleste har adgang til. Hos Svalgaard Træ & Stub ApS har vi både maskinerne og ekspertisen til at kunne rydde større arealer for krat og buskadser. Vi kører ud til hele Sjælland og klarer opgaven fra start til slut. Vi servicerer både private og erhverv og vores store erfaring på området gør os i stand til at arbejde hurtigt, effektivt og konkurrencedygtigt.

 

Grenknusning - Den perfekte løsning til nyplantning

Når større arealer skal ryddes, for eksempelvis krat og buskadser, anbefaler vi at dette gøres ved brug af en grenknuser. Grenknuseren er en stor maskine, der hurtigt og let kan destruere krat, buske og småtræer, ved at fræse træ og krat ned til små dele. Eftersom disse smådele bliver naturligt nedbrudt skaber det særdeles gunstige forhold for nyplantning, hvilket gør grenknusning ideel til netop dette formål. Ved sammenlægning af marker, oprydning efter storme eller skovning, hvor arealer ønskes genetableret, er grenknusning den perfekte løsning.

Byggemodning eller rydning af tilgroet grund

Grenknuseren kan ligeledes benyttes til byggemodning af en tilvokset grund eller rydning af brakområder, der er sprunget i skov efter længere tids forsømmelse. Vi klarer din knusning af grene hurtigt og effektivt og efterlader jorden så skånsomt som muligt, så du kan gå i gang med etablering af dine nyerhvervede arealer med det samme.

Læs mere om mulighederne for haverydning her.

Svalgaard Træ & Stub ApS– Professionel træservice

Hos Svalgaard Træ & Stub ApS udfører vi mange former for træservice, og vi er gearet til også at tage os af alt fra træfældning og beskæring til grenknusning og stubfræsning. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du ligger inde med en omfattende opgave – vi kan klare det meste. Vores fokus på kvalitet og vores professionelle tilgang gør os i stand til, hurtigt og effektivt, at løse opgaverne. Vi er fuldt forsikret og har altid styr på sikkerheden i alle aspekter af vores arbejde.

Klik her for at læse mere om de opgaver vi varetager.

 

Kontakt os i dag for et godt tilbud

Svalgaard Træ & Stub ApS kører på hele Sjælland. Vi har både udstyr og teknikker i orden og er klar til at tackle præcis den opgave, du ønsker løst til konkurrencedygtige priser. Grenknusning priser varierer alt efter omfanget af opgaven og de omstændigheder der er tilknyttet til grunden, hvor opgaven skal udføres. Vi anbefaler derfor, at du kontakter os, så vi kan få en snak om opgaven og så du kan modtage et uforpligtende tilbud. Vi kommer også gerne ud til en gratis besigtigelse, hvis dette er nødvendigt.

Kontakt os allerede i dag her.

Vi er selvfølgelig fuldt forsikret!