TRÆFÆLDNING PRIS

Træfældning pris

Professionel træfældning til gode priser

Hos Svalgaard Træ & Stub ApS tilbyder vi professionel udførelse af alle former for træfældning. Uanset opgavens størrelse og sværhedsgrad udfører vi arbejdet professionelt og sikkert – og til gode priser. Få et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave allerede i dag.

Hvad koster træfældning? Få et gratis og uforpligtende tilbud

Leder du efter en god fældning af træ pris? Så er Svalgaard Træ & Stub ApS løsningen.

Priser på træfældning afhænger i høj grad af træets type, højde, placering, adgangsforhold mm. og derfor er der ikke en forudbestemt pris på træfældning. Vi tilbyder i stedet alle vores kunder at komme ud gratis og besigtige opgaven og her giver vi en fast og uforpligtende pris på opgaven.

Vi sørger altid for at komme ud til dig så hurtigt som muligt, så du inden for kort tid har en pris på din opgave. Hvis du siger ja til tilbuddet, vil opgaven selvfølgelig også blive udført hurtigst muligt, og når det passer dig. Oprydning efter træfældningen sørger vi også for, så du står med et flot og færdigt resultat, når vi er kørt igen, medmindre du selv ønsker at beholde træet.

Hos Svalgaard Træ & Stub ApS er kundeservice en lige så vigtig del af vores arbejde som pris træfældning og udførelsen af opgaven.  

Kontakt os allerede i dag, så du kan få et gratis og uforpligtende tilbud på din træfældning. 

Læs mere om fældning af træer pris og hvad koster det at få fældet et træ her. 

 

Vi udfører alle former for opgaver

Hos Svalgaard Træ & Stub ApS er vores ekspertise ikke kun træfældning. Vi tilbyder alle former for træservice for både private, erhverv og det offentlige.

Vi tilbyder blandt andet:

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan udføre din opgave, er du velkommen til at kontakte os. Vi er centralt placeret i Roskilde og udfører opgaver på hele Sjælland. Vi tilbyder derfor også gode træfældning priser Roskilde og på resten af Sjælland.

 

Din garanti for professionelt udført arbejde

Hos Svalgaard Træ & Stub ApS er det vigtigt for os, at vi arbejder sikkert og professionelt. Vi sørger altid for at anvende de rette teknikker til enhver opgave og tage hensyn til omgivelserne. Hvis det utænkelige skulle ske, er vi selvfølgelig fuldt forsikret.

 

Kontakt os, hvis du har spørgsmål omkring træfældning pris

Uanset om du ønsker en uforpligtende træfældning pris, har spørgsmål til udførelsen eller noget helt andet, står vi klar til at hjælpe.

Find vores kontaktinformationer her. 

Vi er selvfølgelig fuldt forsikret!