Billede

HVAD KOSTER DET AT FÅ FÆLDET ET TRÆ?

Hvad koster det at få fældet et træ?

Hvad koster træfældning – og hvad skal jeg vide?

Har du et træ, der er svagt, blevet for stort eller trænger du bare til en forandring i haven, kan det være en idé at få fældet dit træ. Hos Svalgaard Træ & Stub ApS får du kvalitetsbevidst og billig træfældning. Du kan altid give os et kald for et uforpligtende tilbud.

Hvad koster det at få fældet et træ hos os?

Priser på træfældning afhænger af flere faktorer, såsom opgavens omfang og træets placering. Vi kommer gerne ud gratis og besigtiger det træ, du ønsker fældet, så vi kan give en professionel og ærlig pris på opgaven. Vi tager os af alle former for træfældning og beskæring af træer, uanset hvor kompliceret eller umulig opgaven må virke. Vi sørger altid for at finde den bedste og mest skånsomme løsning, så både du og vi er tilfredse med resultatet.

Du kan spare dig selv for en masse penge i det lange løb ved at få hjælp til at fjerne et sart træ, så du undgår materiel skade i tilfælde af en voldsom storm eller blæst. Du kan altid kontakte os for at få mere at vide om fældning af træer priser hos Svalgaard Træ & Stub ApS.

Læs mere om træfældning pris her. 

Svalgaard Træ og Stub
Traefaeldning mindre

 

Gør-det-selv versus professionel hjælp

Du har måske overvejet selv at fælde dine træer i baghaven, men der er flere ting, du skal overveje, inden du går i gang med gør-det-selv-projektet. Priser på træfældning er muligvis billigere, hvis du gør det selv, men det kræver en særlig ekspertise og metode til at fjerne træer, hvorfor det kan være en god idé at få professionel hjælp, så både sikkerheden og kvaliteten af arbejdet er i top.

Metoden til at fjerne træet kommer an på vægten og placeringen, og så har vind og vejr også en stor betydning. Hos Svalgaard Træ & Stub ApS kender vi alle de rette teknikker, så du altid er i trygge hænder.

Hvorfor vælge Svalgaard Træ & Stub ApS?

Vi fælder træer sikkert og nænsomt for private, erhverv og det offentlige. Vi har konkurrencedygtige priser og gode tilbud på alle træfældningsopgaver. Giv os et kald og så kan vi aftale en fordelagtig træfældning pris med henblik på opgavens størrelse og beliggenhed. 

Vi tilbyder:

  • Kørsel på hele Sjælland
  • Konkurrencedygtige og fordelagtige priser
  • Forsikring, der dækker skader ved træfældning

Vi løser alle slags opgaver inden for træpleje og –service. Læs mere om professionel træfældning og -service her.

 

Traefaeldning mindre

Traefaeldning mindre

Kom i kontakt med os        

Har du flere spørgsmål til, hvad koster det at få fældet et træ eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at kontakte os her allerede i dag. Vi står altid klar med topprofessionel service og besvarelse af henvendelser.

 

 

Vi er selvfølgelig fuldt forsikret!