Billede

BESKÆRING AF TRÆER PRISER

Beskæring af træer priser

Professionel udførelse af træfældning og beskæring til gode priser 

Vores priser på træbeskæring og træfældning afhænger i høj grad af opgavens omfang samt træets placering. Der er derfor ikke en fast, forudbestemt pris på vores ydelser, men vi kommer gerne gratis ud og besigtiger det træ, du ønsker fældet eller beskåret, og giver en fast og konkurrencedygtig pris på opgaven. Med os ved din side, er du sikret en topprofessionel service til fordelagtige priser.  

Vi gør altid en dyd ud af at finde den mest hensynsfulde løsning på opgaven, så alle parter kan være tilfredse med resultatet. Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere om vores ydelser og beskæring af træer priser.  

Vores kontaktinformationer finder du her. 

 

Vores ydelser

Hos Svalgaard Træ & Stub ApS værner vi om vores faglige stolthed, og træfældning og -beskæring udføres derfor med den største omhu. Vi er centralt placeret i Roskilde, og vi kører ud til hele Sjælland, når behovet opstår. Vi har styr på teknikkerne, udstyret og ikke mindst sikkerheden, når vi udfører en opgave, for at du som kunde kan modtage den mest kompetente og effektive løsning på din specifikke opgave.  

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Hvis du ønsker at høre mere om vores træbeskæring priser, og hvad du ellers skal vide omkring træfældning, kan du gøre det her.

Vi tilbyder en bred palet af ydelser, såsom: 

Du kan her læse nærmere om vores forskellige ydelser.

 

Svalgaard Træ & Stub ApS rykker ud, når det passer dig

Det kan være fristende at tage sagen i egen hånd, hvis træet er blevet for stort, angrebet af sygdom eller en akut situation opstår. Uden professionel hjælp er der dog en risiko for at gøre ondt værre, og vi anbefaler derfor, at du får hjælp af vores professionelle folk, så både sikkerheden og kvaliteten af arbejdet er sikret, når det kommer til træbeskæring.

Vi står til rådighed 24 timer i døgnet, og er derfor klar til at hjælpe dig, uanset hvilken situation du står i, eller hvor kompliceret en opgave det end måtte være. Vi kommer altid ud så hurtigt som muligt, så du har fået løst dit problem inden for en kort tidshorisont, til en god pris på træbeskæring. Vi sørger naturligvis også for at rydde op efter os selv – medmindre du ikke ønsker, at vi tager træet med os. 

Vi sætter en ære i, at du som kunde får den bedste oplevelse, men hvis det utænkelige skulle ske, og uheldet er ude, er vi selvfølgelig fuldt forsikret, så du aldrig skal betale mere end den aftalte pris.  

Vi har ekspertisen, der skal til for at løse din opgave. Se mere her om vores udstyr og teknik til sikker beskæring af træer.

 

Vil du vide mere om vores beskæring af træer priser? 

Hvis du har spørgsmål til vores priser på beskæring af træer, topkapning eller noget helt tredje, må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Kontakt os allerede i dag, for en uforpligtende snak om din opgave. 

Du finder vores kontaktinformationer her.   

Vi er selvfølgelig fuldt forsikret!