TOPKAPNING

topkapning

Sikker og professionel topkapning

Svalgaard Træ & Stub ApS udfører professionel topkapning uanset opgavens størrelse.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave.

 

Få foretaget din topkapning af fuldt forsikret og professionelle fagmænd

Hos Svalgaard Træ & Stub ApS har vi kompetencerne til at foretage topkapninger af træer på de mest udsatte områder. Vi har 100 procent styr på teknikken og sikkerheden og tager alle forholdsregler, når opgaven skal udføres - så slipper du for at bekymre dig om skader på materialer og personer.

Vi kører på hele Sjælland og har fagligheden til at vurdere den mest forsvarlige og effektive beskæringsmetode.

 

Beskæring og topkapning

Topkapning vælges som løsning, når faldzonen for et træ ikke kan lade sig gøre, uden at træet vil ramme andre genstande. Her er det nødvendigt at beskære dele af træet fra toppen og arbejde sig nedad. Arbejdet er forbundet med mange risici – både for personen, der udfører arbejdet og for området og genstande tæt på træet. Det er derfor vigtigt, at du har helt styr på sikkerhed såvel som teknik, hvis du selv begiver dig ud i disciplinen. Vi anbefaler dog, at du i langt de fleste tilfælde kontakter en fagperson med ekspertisen og håndelaget i orden, når en opgave af denne karakter skal udføres.

En sikker og effektiv løsning

Hos Svalgaard Træ & Stub ApS udfører vi topkapning af birketræer, topkapning af grantræer og alle andre træer, du måtte have behov for at få beskåret. Vi hjælper både private, offentlige og erhverv med store som små opgaver. Vi sætter kvalitet og sikkerhed først, og vi har fagligheden og snilden til at vurdere de rette løsninger til opgaven. 

Vi udfører også mere traditionelle beskæringsopgaver, som du kan læse mere om her. 

Topkapning ved klatring

Ofte kan det lade sig gøre at foretage topkapningen ved at klatre op i træet og begynde beskæringen oppefra alt efter, hvad der er mest hensigtsmæssigt. Teknikken spiller her en stor rolle og bør altid foretages af fagfolk, der er certificeret til træklatring. Vi har det nødvendige udstyr og ekspertisen til at vurdere den mest effektive og forsvarlige beskæring af træet.

Topkapning fra lift

Lift anvendes kun, hvis der er tale om en særdeles kompliceret opgave, hvor forholdene ikke tillader klatring. Eksempelvis hvis træet er gammelt og råddent, vil det være uforsvarligt at klatre op i. Fordelene med lift er ens øget mobilitet, hvor man hurtigt kan navigere rundt omkring træet. Ulempen er dog, at det er en dyrere løsning end klatring, da det kræver leje af lift.

 

Svalgaard Træ & Stub ApS – Professionel træpleje og service

Hos Svalgaard Træ & Stub ApS får du en faglært og professionel hånd til din opgave. Sikkerhed, teknik og snilde er nøgleordene i vores arbejdstilgang, som sikrer dig den mest effektive løsning på opgaven. Topkapning pris afhænger i høj grad af træets størrelse, tilstand og placering. Vi tilbyder gratis besigtigelse på alle opgaver, så du kan roligt ringe til os for en uforpligtende samtale.

Du kan finde vores kontaktinformationer her.

 

Vi er selvfølgelig fuldt forsikret!