TRÆFÆLDNING

træfældning

Professionel træfælding

Hos Svalgaard Træ & Stub ApS udfører vi professionel og sikker træfældning – også hvor opgaven ikke er ligetil. Vi er fuldt forsikret og foretager fældning af træer efter dine ønsker.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave.

Når du skal have fældet træer, så kontakt Svalgaard Træ & Stub ApS

Er det gamle grantræ i haven blevet en belastning og tager for meget af det dyrebare sollys? Eller er æbletræet blevet angrebet af svamp og råd? Hos Svalgaard Træ & Stub ApS udfører vi professionel og sikker træfældning – også hvor opgaven ikke er ligetil. Vi er fuldt forsikret og foretager fældning af træer på egen grund samt i skovområder. Vi sætter faglig stolthed højt i vores arbejde og har fokus på kvalitet og sikkerhed. Med os på opgaven er du sikret et godt, hurtigt og effektivt resultat.

 

 

Vi tager os af alle former for træfældning

Storm og blæsevejr kan være en stor risikofaktor, der kan ende med at koste dig dyrt, hvis et træ vælter og gør materiel skade eller det, der er værre. Det er derfor vigtigt at tage handling, hvis du opdager et sårbart træ i nærheden af dig. Store og forvoksede træer kan også være til gene og tage for meget sollys fra huset eller haven. Vi tager os af alle former for fældning og beskæring. Alt du skal gøre er at ringe, så laver vi et godt tilbud til dig.

De rette teknikker til jobbet

Metoden til at fælde et træ varierer alt efter træets tilstand, vægt og placering. Derudover skal påvirkninger som vind og vejr også tages med i betragtningerne, når træet skal bringes ned. Når et stort eller gammelt træ skal fældes, er det vigtigt at tage forbehold for alle de sikkerhedsmæssige hensyn, der er påkrævet. Det er derfor en god idé at få en professionel og faglig person til at foretage en træ fældning, så du undgår beskadigelse på nærliggende bygninger, genstande og i værste fald personer. Hos Svalgaard Træ & Stub ApS kender vi til alle de rette teknikker og arbejder omhyggeligt med opgaven.

Hvad koster det at få fældet et træ?

Priser på træfældning afhænger i høj grad af opgavens omfang og træets placering. Hos Svalgaard Træ & Stub ApS kan du være sikker på, at du får en ærlig og professionel service til konkurrencedygtige priser. Ring allerede i dag og få en træfældning pris skræddersyet til dit behov.

Alle former for fældning og beskæring

Vi gør os i alt lige fra træfældning og stubfræsning til beskæring og topkapning. Uanset opgaven har vi en professionel tilgang og finder altid den bedste løsning, der er så effektiv og skånsom for området som overhovedet muligt. Vi har både udstyr samt ekspertise i orden og vi er selvfølgelig fuldt forsikret. Se mere om de opgaver vi udfører her.

 

Svalgaard Træ & Stub ApS

Hos Svalgaard Træ & Stub ApS får du topprofessionel service. Vi er grundige i enhver opgave og har fokus på kvalitet. Vi er selvfølgelig fuldt forsikret, så du kan kontakte os med ro i maven. Har du spørgsmål til en opgave eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at kontakte os her.

 

Vi er selvfølgelig fuldt forsikret!