Billede

STUBFRÆSNING ROSKILDE

stubfræsning Roskilde

Professionel stubfræsning på hele Sjælland

Svalgaard Træ & Stub ApS udfører professionel stubfræsning på hele Sjælland.

Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig og få et uforpligtende tilbud. 

Stubfræsning Sjælland – vi fjerner stubbe og rodnet efter dit behov

Når man har fældet et træ, er stubbe og rodnet ofte i vejen, og de kan være svære at komme af med på egen hånd. Derfor tilbyder Svalgaard Træ & Stub ApS at fjerne stubbe og rødder med vores fræser, som kan klare enhver opgave. Vi sørger for at fræse dybt, så både stub og rodnet bliver fjernet – og vi rydder selvfølgelig også op efter os, så du har et flot resultat bagefter.

Fræsning er en effektiv måde at fjerne stubbe og rodnet på, da det, i modsætning til gravemaskiner og lignende, er skånsomt mod omgivelserne. Vi sørger for kun at fræse dér, hvor behovet er.

Læs mere om stubfræsning her.

 

Ekspertise, sikkerhed og fair priser

Hos Svalgaard Træ & Stub ApS er både ekspertise, sikkerhed og kundeservice i fokus. Enhver opgave udføres at vores professionelle fagfolk, som har stor erfaring med træpleje og -service og som besidder de rette tekniker til at kunne udføre enhver opgave. Det betyder også, at vores fagfolk altid sørger for, at sikkerheden er i orden – og vi er selvfølgelig også fuldt forsikret, hvis det utænkelige skulle ske.

Når vi udfører en opgave, har vi altid kundeservice i fokus og det betyder også, at vi altid udfører en opgave til en fair pris. Inden vi påbegynder en opgave, vil du altid få en uforpligtende pris på billig stubfræsning, så du ved præcis, hvad opgaven vil koste.

Læs mere om pris på stubfræsning her eller kontakt os for et uforpligtende tilbud, hvor vi kommer ud og besigtiger din opgave gratis. 

 

Professionel træpleje og -service

Vi har ekspertisen, erfaringen og maskinerne til at kunne udføre enhver opgave inden for træpleje- og service. Vi tilbyder derfor alt lige fra professionel træfældning, til flishugning og haverydning.

Få et overblik over vores services her:

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan udføre din opgave? Kontakt os allerede i dag.

 

Kontakt os angående stubfræsning Roskilde og resten af Sjælland

Svalgaard Træ & Stub ApS står klar til at udføre enhver opgave på hele Sjælland, uanset om du har brug for stubfræsning eller rodfræsning i Roskilde, topkapning, haveservice eller en hvilken som helst anden service.

Find vores kontaktinformation her og kontakt os allerede i dag. 

 

Vi er selvfølgelig fuldt forsikret!