Billede

STUBFRÆSNING PRIS

stubfræsning

Hos Svalgaard Træ & Stub ApS får du professionel stubfræsning

Hvis du skal have fjernet en stub eller rødder, står vi hos Svalgaard Træ & Stub klar til at hjælpe. Vi har både udstyr og ekspertise til at klare opgaven. Når vi fjerner stubbe eller rødder anvender vi vores egen fræser, som er et godt alternativ til eksempelvis en gravemaskine, som sætter tydelige aftryk. Hos Svalgaard Træ & Stub ApS får du professionel og billig stubfræsning.

Hvad koster stubfræsning?

Prisen på at fjerne stubbe afhænger af flere forskellige faktorer, såsom opgavens omfang og træets placering.

Prisen starter typisk fra 800 kr. og vi kommer altid gratis ud og besigtiger stubben, du ønsker fjernet, så vi kan give en professionel og ærlig mening om prisen på opgaven,før du beslutter dig. 

Du kan kontakte os allerede i dag, for at indhente tilbud om, hvordan vi kan hjælpe dig med stubfræsning. 

Det er vigtigt for os, at du får den bedste oplevelse, og derfor har vi fokus på at arbejde professionelt, og sørger for at sikkerheden er helt i top, men hvis uheldet skulle være ude, er vi fuldt forsikret.

Hvad er stubfræsning? 

Når vi fjerner stubbe og rødder, anvender vi en fræser, som er en hurtig og billig måde at komme af med stubbene, så du får en flot og jævn græsplæne. Fræseren er en mobil maskine, der let kan komme rundt, hvor andre maskiner kan have svært ved at komme hen. Stubfræseren fræser det øverst stykke af træet i stykker og går ca. 30-40 cm under jorden, så den også får fat på rødderne. På den måde er en fræser bedre end en traditionel gravemaskine, fordi træstubben bliver fræset i stykker, og maskinen er en del lettere, så der ikke kommer tydelige aftryk på jorden, som skal repareres senere.

Hos Svalgaard Træ & Stub ApS tilbyder vi også træfældning, og som en del af træfældningen, sørger vi får at den stub af træet, der måtte være tilbage, bliver fjernet.

Du kan læse mere om vores priser på træfældning her.

 

Vi tilbyder også

Vi løser alle slags opgaver inden for skov- og træområder, og vi kan hjælpe både private, det offentlige og erhverv. Udover stubfræsning tilbyder vi bl.a. også:

 

Her tilbyder vi stubfræsning

Vi er placeret centralt på Sjælland og har derfor mulighed for at køre ud til de opgaver, hvor der er brug for os.

Vi har stor erfaring og ekspertise inden for træfældning og andre større opgaver inden for havearbejde. Vores medarbejdere er kompetente og klar til at løse din opgave.

Vi tilbyder stubfræsning på Sjælland, herunder også stubfræsning Roskilde og omegn, som du kan læse mere om her.

 

Kontakt os for nærmere information om pris på stubfræsning 

Hos Svalgaard Træ & Stub ApS ønsker vi at give dig den bedste service, og derfor har vi uddannet personale, der arbejder professionelt.

Ønsker du at høre nærmere om stubfræsning eller nogle af vores andre services, kan du finde vores kontaktoplysninger her. 

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Send besked

Vi er selvfølgelig fuldt forsikret!