Billede

FJERNELSE AF HÆK

Fjernelse af hæk

Vi hjælper dig med at fjerne din hæk hurtigt og effektivt

Har du en hæk, du gerne vil have fjernet? Det kan være krævende at fjerne hæk, hvis ikke man har det rette udstyr og tiden til det. Hos Svalgaard Træ & Stub ApS tilbyder vi fjernelse af hæk til konkurrencedygtige priser. Vi har den rette ekspertise og det rette udstyr til at kunne få klaret hækrydning hurtigt og effektivt.  

Vi arbejder på hele Sjælland og besigtiger gerne din opgave gratis, inden du vælger os.

 

Spar besværet og nyd din have på ny

Det kan godt betale sig at overlade fjernelse af hæk til professionelle fagfolk. På den måde slipper du for besværet med at leje udstyr samt fjerne hækken selv og du kan i stedet bruge tiden på at planlægge det nye, der skal ske i din have. Uden de rigtige værktøjer og maskiner kan det nemlig blive en tidskrævende og omstændig opgave at skulle fjerne hæk.  

Vi har det rette udstyr og stor erfaring med fjernelse af hæk samt nedrivning af hegn og beplantning. Vi kan fjerne hæk hos dig ved hjælp af stubfræsning og om nødvendigt foretage en opgravning af hæk – på den måde kan du anlægge nye områder i haven eller opsætte hegn i stedet for. 

 

Hvad koster rydning af hæk?

For at kunne give dig en præcis pris på din opgave, kommer vi gerne gratis ud og besigtiger din hæk. Fjernelse af hæk pris afhænger af størrelsen på opgaven og antal fagfolk, der skal til for at løse den. Vi kan derfor ikke fastlægge fjerne hæk pris på forhånd, men vi lover at give et fordelagtigt tilbud på opgaven.    

 

Meget mere end fjernelse af hæk

Hos Svalgaard Træ & Stub ApS hjælper vi med alle former for rydning af grønne områder. Lige meget om det er opgravning af hæk eller rydning af større områder, kan vi hjælpe dig.  

Udover rydning af hæk tilbyder vi bl.a. håndtering af: 

  • Træer og buske  
  • Havebed  
  • Sten 
  • Små skovområder  

Du kan læse mere om vores haverydning her.
Du kan læse mere om alle vores ydelser her. 

 

Skal vi tage en uforpligtende snak? – kontakt os allerede i dag

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for flere informationer om fjernelse af hæk hos dig og for en snak om et uforpligtende tilbud på rydning af hæk pris.  

Hos Svalgaard Træ & Stub ApS rykker vi hurtigt på din henvendelse, så du kan få løst din opgave så hurtigt som muligt. Vi tilpasser os dine behov og rykker på opgaven efter aftale.  

Kontakt os for en uforpligtende snak og hør, hvad vi kan gøre for dig her.  

 

Vi er selvfølgelig fuldt forsikret!