HAVERYDNING

haverydning

Effektiv og professionel haverydning

Hos Svalgaard Træ & Stub ApS får du den havehjælp, du står og har brug for. Ingen opgave er for stor eller lille. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave.

Få pladsen tilbage med en effektiv haverydning fra Svalgaard Træ & Stub ApS

Havearbejde er hårdt arbejde. Selvom det kan være hyggeligt at plante, luge, vande og grave i haven, så er der opgaver man må sande, er for besværlige eller krævende til at klare selv. I de situationer bør du overveje, om ikke professionel hjælp er vejen frem. Hos Svalgaard Træ & Stub ApS får du den nødvendige havehjælp. Vi tilbyder haveservice i form af rydning af have og beplantet områder, og vi har udstyret og ekspertisen til at klare opgaven hurtigt og effektivt. Vi efterlader naturligvis et nydeligt resultat, som du kan være tilfreds med hver gang.

 

Ingen opgave er for stor til os

Haverydning dækker over en bred vifte af opgaver. Hos Svalgaard Træ & Stub ApS varetager vi som udgangspunkt alle former for rydning af udendørsarealer. Lige meget om det er opgravning af have eller rydning af forvoksede skovområder, klarer vi opgaven på den mest effektive og sikre måde.

Vi kører på hele Sjælland og kommer gerne ud til en gratis besigtigelse af opgaven.

Vi tilbyder blandt andet rydning af:

  • Træer og buske
  • Sten
  • Krat og læhegn
  • Havebed
  • Flisebelægning
  • Hegnspæle
  • Små skovområder

Vi tilbyder også rydning og nedrivning af:

  • Hønsehuse
  • Skurer
  • Garager

Genbrug haveaffaldet

Sker rydning af grund med henblik på at etablere ny have og beplantning, tilbyder vi både grenknusning og flishugning af nedfældede træer og planter. På den måde kan dit gamle haveaffald være med til at gøde jorden og sikre, at din nye have får de mest gunstige forhold, når nyt skal gro – og så er det selvfølgelig 100% naturligt.

 

Svalgaard Træ & Stub ApS – Professionel træservice

Hos Svalgaard Træ & Stub ApS gør vi os inden for en lang række opgaver relateret til haverydning, træfældning og beskæring. Vi er fagligt professionelle og har fokus på kvalitet. Gennem vores erfaring har vi opbygget de rette metoder og teknikker til enhver opgave hvilket sikrer, at du får en hurtig og sikker håndtering af din opgave. Vi ligger inde med det fornødne udstyr, så vi hurtigt kan rykke ud. Vi er selvfølgelig fuldt forsikret og arbejder altid sikkert, så du undgår materielle skader.

Spar dig selv for bakset, rygsmerterne og oprydningen – Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud, eller book os til en gratis besigtigelse af din opgave.

 

Vi er selvfølgelig fuldt forsikret!