Billede

TRÆFÆLDNING FARUM

 

 

Tekst

 

Få et tilbud på din opgave 

Vi kommer gerne ud og besigtiger opgaven. Vi rådgiver også om den bedste løsning for netop dig med udgangspunkt i dine ønsker.

Få effektivt løst dit ønske om træfældning i Farum og omegn af Svalgaard Træ & Stub ApS 

Vi udfører alle former for træfældningsopgaver professionelt og sikkert til både private, erhverv og det offentlige. 

Vi er centralt placeret på Sjælland og kører selvfølgelig også til Farum og omegn, hvor vi har løst en række forskellige opgaver med træfældning og anden træpleje. 

Professionel træfældning 

Der er meget der skal være styr på, når træer skal fældes. Vores kompetente medarbejdere udfører træfældning i Farum med professionelt udstyr og sørger for at sikkerheden er i orden. Træfældning bør altid udføres af professionelle, da der nemt kan opstå farlige situationer, hvis du selv begiver dig i kast med opgaven. 

Vi tilbyder også akut træfældning.

Hvis der mod forventning skulle opstå en skade, har vi selvfølgelig forsikring.

 

Vi klarer hele din opgave 

Udover træfældning i Farum tilbyder vi også haverydning, stubfræsning og meget andet indenfor træpleje og rydning af træer, buske m.m

Vi tilbyder fordelagtige priser og giver et uforpligtende tilbud på din opgave, efter vi har været ude og besigtige den uden beregning.

Uanset om du har brug for træfældning i Farum, Nordsjælland eller er på udkig efter andre træservice opgaver, så tag fat i os til en snak om netop din opgave.

Vi er selvfølgelig fuldt forsikret!