Billede

TRÆFÆLDNING GENTOFTE

 

 

Tekst

 

Træfældning i Gentofte - Få et tilbud 

Vi kommer gerne ud og besigtiger opgaven. Vi rådgiver også om den bedste løsning for netop dig med udgangspunkt i dine ønsker.

Svalgaard Træ & Stub ApS udfører effektiv træfældning i Gentofte

Hvis du har brug for træfældning i Gentofte, så tag fat i os. Vi udfører alle former for træfældningsopgaver professionelt og sikkert til både private, erhverv og det offentlige. 

Vi udfører opgaver på Sjælland og har allerede løst en række opgaver indenfor træfældning, haverydning og andet træ- og haveservice opgaver i Gentofte.

 

 

Professionel træfældning i Gentofte

Professionelt udstyr og viden om træfældning er helt afgørende for at sikre en både effektiv og sikker træfældning. Vi udfører træfældning i Gentofte og omegn med kompetente og erfarne medarbejdere. Vi har naturligvis også alt det professionelle udstyr og maskiner, der skal til. 

Vi tilbyder også akut træfældning og haverydning i Gentofte.

Hvis der mod forventning skulle opstå en skade, har vi selvfølgelig forsikring.

 

Vi klarer hele din opgave 

Udover træfældning i Gentofte tilbyder vi også haverydning, stubfræsning og meget andet indenfor træpleje og rydning af træer, buske m.m. På den måde kan vi klare hele din samlede opgave, hvis du er på udkig efter mere end blot træfældning.

Vores priser er konkurrencedygtige, og vi giver et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi kommer ud og besigtiger netop din opgave uden beregning, så du kan få et skræddersyet tilbud. 

Uanset om du har brug for træfældning i Gentofte, Nordsjælland eller er på udkig efter andre træservice opgaver, så tag fat i os til en snak om netop din opgave.

Vi er selvfølgelig fuldt forsikret!