Billede

TRÆFÆLDNING HOLTE

Professionel træfældning i Holte - Få et godt resultat

Uanset om du vil have fældet træer fordi de skygger for sol og udsigt, der er gået sygdom i dem, du vil have et nyt layout i haven eller noget helt fjerde... Så er vi klar til at løse din opgave.

Vi fælder træer med professionelt udstyr, og vores medarbejdere er erfarne og kompetente. Sikkerheden er selvfølgelig vigtig, da træfældning let kan føre til farlige situationer for både mennesker og materiel. Med os er du sikret en leverandør, der har sikkerhed i fokus gennem hele opgaven når vi udfører træfældning i Holte og omegn. 

Vi tilbyder også akut træfældning i Holte.

Hvis der mod forventning skulle opstå en skade, har vi selvfølgelig forsikring.

 

Har du også brug for beskæring, stubfræsning, flishugning eller andet?

En træfældningsopgave kan selvfølgelig godt stå alene, men vi ved at mange kunder ønsker flere forskellige opgaver udført for at få det endelige resultat, de er på udkig efter. Samtidig med træfældning i Holte kan vi også udføre en række andre ydelser. 

Når træet er fældet kan vi fx også klare stubfræsning, flishugning eller grenknusning. Vi beskærer også træer, hvis det ikke er nødvendigt med en træfældning. 

Derudover klarer vi også større opgaver som haverydning, fjernelse af hæk m.m. Vi kan også fjerne hegn, et skur, indgangspartier til haven og lignende. Tag fat i os til en snak om netop din opgave hvis du skal bruge træfældning i Holte eller andet træservice.

Tekst

Få et tilbud på professionel træfældning i Holte - Kontakt Svalgaard Træ & Stub ApS i dag 

Uforpligtende tilbud og besigtigelse af opgaven uden beregning

Træfældning er ikke bare træfældning. Der kan være stor forskel på hvor omfattende de enkelte opgaver er, og hvad det kræver at udføre en sikker og effektiv træfældning. Derudover ønsker mange kunder at vi også fx laver stubfræsning, flishugning eller en større haverydning.

Derfor kommer vi ud og besigtiger din opgave og tager en snak om, hvad du har af ønsker. Vi rådgiver også om de bedste løsninger. På den måde får du et skræddersyet tilbud på netop din opgave om træfældning i Holte.

Vi er selvfølgelig fuldt forsikret!