Billede

TRÆFÆLDNING VIRUM

 

 

Tekst

 

Få et tilbud på din opgave om træfældning i Virum

Vi kommer gerne ud og besigtiger opgaven. Vi rådgiver også om den bedste løsning for netop dig med udgangspunkt i dine ønsker.

På udkig efter træfældning i Virum og omegn? Svalgaard Træ & Stub ApS kan klare din opgave

Vi udfører alle former for træfældningsopgaver professionelt og sikkert til både private, erhverv og det offentlige. 

Vi er centralt placeret på Sjælland og kommer derfor let til Virum og omegn. Her har vi gennem årene løst en række opgaver indenfor træfældning og andre former for træ- og haveservice. 

 

 

Professionel træfældning 

Der er meget, der skal være styr på, når træer skal fældes. Vores kompetente medarbejdere udfører træfældning i Virum med professionelt udstyr. Træfældning bør altid udføres af professionelle, da der nemt kan opstå farlige situationer, hvis du selv begiver dig i kast med opgaven. Lad os udføre din opgave, så er sikkerheden i orden.

Vi tilbyder også akut træfældning og haverydning i Virum med professionelt udstyr.

Hvis der mod forventning skulle opstå en skade, har vi selvfølgelig forsikring.

 

Vi klarer hele din opgave 

Udover træfældning i Virum tilbyder vi også haverydning, stubfræsning og meget andet indenfor træpleje og rydning af træer, buske m.m

Vi tilbyder fordelagtige priser og giver et uforpligtende tilbud på din opgave. Træfældningsopgaver er sjældent helt ens, så derfor kommer vi ud og besigtiger netop din opgave uden beregning, så du kan få et skræddersyet tilbud. 

Uanset om du har brug for træfældning i Virum, Nordsjælland eller er på udkig efter andre træservice opgaver, så tag fat i os til en snak om netop din opgave.

Vi er selvfølgelig fuldt forsikret!