Billede

TRÆFÆLDNING PRIS SJÆLLAND

Træfældning pris Sjælland

Professionel træfældning til konkurrencedygtige priser

Har du brug for hjælp til træfældning og beskæring af træer? Uanset hvor kompliceret eller umulig opgaven måtte virke, tager vi os af opgaven og sørger for, at du modtager den mest effektive og kompetente løsning på dine opgaver.  

Træfældning pris Sjælland afhænger af flere faktorer, såsom opgavens omfang og træets placering. Vi kommer ud gratis og besigtiger træet du ønsker fældet, så vi kan give en professionel og ærlig pris på opgaven. Hos Svalgaard Træ & Stub ApS udfører vi arbejde i alle størrelser for det private, erhverv og offentlige. 

 

Hvad koster træfældning?

Pris på træfældning varierer fra opgave til opgave, såsom opgavens omfang og træets placering. Det er derfor ikke til at fastlægge priser på forhånd, men vi kommer gerne gratis ud og besigtiger det træ, du ønsker fældet eller beskåret og giver en fast og konkurrencedygtig pris på opgaven. Vi sørger for at finde den bedste og mest skånsomme løsning, så både du og vi er tilfredse med resultatet. 

Se mere om træfældning priser her.

 

Ekspertise og sikkerhed i højsædet 

Vi har både ekspertise, sikkerhed og kundeservice i fokus. Vi sørger for, at enhver opgave udføres af vores professionelle fagfolk, som har stor erfaring med træpleje og -service og som besidder de rette teknikker. Vi prioriterer at komme ud at se på din opgave, så hurtigt vi kan, så du kan få et tilbud på din opgave. Falder prisen i god jord, går vi hurtigst muligt i gang – selvfølgelig tilpasset dine behov. Ved endt opgave rydder vi op efter os selv og tager affaldet med, så du kan nyde et gennemført resultat. 

 

Alt inden for træpleje og haveservice

Vi er din komplette løsning til alt inden for træpleje og haveservice. Vores tilbud om træservice gør sig gældende på hele Sjælland til konkurrencedygtige priser og af høj kvalitet. Vi nøjes ikke med at fælde dine træer, vi tilbyder mange flere ydelser end det. Vi udfører blandt andet: 

 

Ring til os i dag for din træfældning pris Sjælland

Hos Svalgaard Træ & Stub ApS har vi altid en professionel tilgang til opgaven, hvorfor vi aldrig går på kompromis med hverken kvalitet eller sikkerhed. Vi er fuldt forsikret og dækker op til 10 mio. kr, hvis det utænkelige skulle ske. 

Hvis du har spørgsmål til vores træfældning pris Sjælland, topkapning pris eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om din opgave.  

Vores kontaktoplysninger er at finde her 

 

Vi er selvfølgelig fuldt forsikret!