Billede

TRÆFÆLDNING ROSKILDE

Træfældning roskilde

Hvis du har brug for træfældning Roskilde og søger god service, sikkerhed og ekspertise, så er vi det rette valg 

Har du et træ, der er gået ud, har fået en sygdom, skygger for solen eller bare ikke passer ind i haven? Der kan være mange årsager til, at træer skal fjernes, men det kan være en uoverskuelig og tilmed farlig opgave for private at kaste sig ud i. Lad altid et professionelt firma udføre opgaven.

Svalgaard Træ & Stub ApS sørger for effektiv og sikker træfældning på hele Sjælland.

Professionel og effektiv træfældning Sjælland

Søger du træfældning København, Roskilde eller et andet sted på Sjælland? Så kan vi klare opgaven for dig. Vi er placeret centralt på Sjælland og kører ud til opgaver, hvor der er brug for os.

Med vores store viden om træfældning, forskellige metoder og sikkerhedsforanstaltninger, er du sikret en effektiv løsning. Vi har helt styr på at tage højde for terræn, vind, træets tilstand og så videre. Vi sørger for sikker fældning af dit træ, så du ikke skal være bekymret for at bygninger, personer eller andet bliver beskadiget i processen.

Mange udsætter fældningen af et dødt eller rådnet træ for længe, og ender med at få skader på bygninger, materiel eller andre træer, når det gamle træ for eksempel vælter i stormvejr. Vi anbefaler derfor at fældningen af ustabile træer foretages så snart problemet opstår.

Vi udfører også ofte træfældning Taastrup. Se mere her.

 

Vi tilbyder en lang række ydelser inden for træservice

Udover træfældning tilbyder vi også en lang række andre ydelser inden for skov- og træområdet. Vi løser både store og små opgaver for private, det offentlige eller erhvervskunder. 

Vores ydelser inkluderer:

Uanset om du blot skal have fældet eller skåret et enkelt træ til, eller om du har en større opgave i for eksempel et park- eller skovområde, så kan vi løse dit behov effektivt og sikkert.

 

Priser på træfældning

Prisen afhænger blandt andet af opgavens størrelse og træets placering, samt andre faktorer, der kan have betydning for, hvor kompliceret opgaven er. Vi tilbyder gratis besigtigelse og giver et uforpligtende tilbud på træfældning, beskæring eller andre opgaver, du gerne vil have løst. Vores priser er konkurrencedygtige og vi giver gerne et godt tilbud på træfældning.

Hvad koster det at få fældet et træ? Læs mere her.

 

God service og topprofessionelt arbejde – Træfældning Roskilde og hele Sjælland

Vi har stor erfaring og ekspertise i træfældning og andre større opgaver inden for havearbejde. Vores medarbejdere er kompetente og klar til at løse din opgave.

Det er vigtigt for os, at du får den bedste oplevelse og det ønskede resultat af vores arbejde. Derfor arbejder vi altid med stor professionalisme og fokus på service. Samtidig sørger vi selvfølgelig for, at sikkerheden er i orden, men skulle uheldet være ude er vi fuldt forsikret.

Kontakt os til en snak om, hvad vi kan gøre for dig. 

Vi er selvfølgelig fuldt forsikret!