Billede

TRÆFÆLDNING TAASTRUP

Træfældning Taastrup

Hurtig, sikker og professionel træfældning

Hos Svalgaard Træ & Stub ApS står vi altid klar til at hjælpe dig med træfældning - ingen opgave er for stor eller for lille. Vi har bred erfaring med træfældning samt en lang række af andre opgaver inden for træservice. Alle vores ydelser tilbydes til konkurrencedygtige priser, hvad end det er for private, erhverv eller det offentlige.  

Vi kommer gerne ud og besigtiger din opgave uden beregning, så vi kan give dig en uforpligtende og fast pris. Vi kører ud til hele Sjælland, så hvad end du søger træfældning Taastrup eller noget helt andet, er du velkommen til at kontakte os. 

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

Derfor skal du vælge professionel træfældning 

At fælde eller beskære et træ selv kan være en farlig og risikofyldt opgave. Hos Svalgaard Træ & Stub ApS er alle vores ansatte uddannede og har evnerne til professionelt at udføre alle opgaver inden for træfældning og –service. 

Vi har:  

  • Erfaringen 
  • Det rette udstyr 
  • De rette teknikker 
  • Forsikring, hvis uheldet er ude 

Når vi er færdige med opgaven, sørger vi selvfølgelig også for at rydde op efter os selv, så du kan nyde det færdige resultat uden at løfte en finger. Hvis du ønsker at beholde det fældede træ, er der selvfølgelig også mulighed for det.  

Du kan læse mere om vores professionelle træfældning her. 

 

Vi kører ud til hele Sjælland  

Svalgaard Træ & Stub ApS er placeret midt på Sjælland og vi kører ud til hele øen, inklusiv Københavnsområdet, så du kan få professionel træfældning Taastrup, hvis det er der du befinder dig. Herudover inkluderer det eksempelvis også:  

Vi tilbyder f.eks. fældning af træer Taastrup. Hvis du har brug for hjælp til træfældning eller –service et andet sted på Sjælland, kommer vi naturligvis også ud til dig.  

Du kan læse mere om træfældning Sjælland her. 

 

Vores andre ydelser

Udover træfældning, tilbyder vi en lang række af andre opgaver inden for træservice. Vi tilbyder eksempelvis:  

Uanset hvilken opgave du står med, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe og vi har dig som kunde i fokus, så du er sikret en god oplevelse.  

Du kan læse mere om vores ydelser her. 

 

Har du brug for træfældning Taastrup, København eller et helt andet sted, så kontakt os

Hos Svalgaard Træ & Stub ApS står vi til rådighed, hvis du har behov for professionel træfældning eller –service. Hvis du har behov for træfældning Taastrup eller beskæring af træer Taastrup eller et andet sted på Sjælland, så står vi klar til at hjælpe. Vi løser alle opgaver og vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål. Har du en opgave så tøv endelig ikke med at kontakte os.  

Find vores kontaktoplysninger her.

Vi er selvfølgelig fuldt forsikret!